Receptek

Tokajis csirkemell pacsapos salátamixszel

Tokajis csirkemell pacsapos salátamixszel

Kovács István (Kedveskéim) receptje

HOZZÁVALÓK:
  • szeletelt csirkemell
  • olvasztott vaj
  • mustár
  • tokaj-hegyaljai borlekvár
  • pacsap (paprikalekvár)
  • salátamix (4-5 féle saláta, esetleg káposzta csíkokra vágva)
 
ELKÉSZÍTÉSE:

Egy rész olvasztott vajat egy rész mustárral és két rész tokaj-hegyaljai borlekvárral összekeverünk, ezzel pácoljuk be a csirkemell eket. Másnap grillen megsütjük, a pacsappal leöntött salátamixszel tálaljuk. Kiváló fogyókúrás étel!


Ossza meg ismerőseivel:
Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább