receptje
2016. október 5.A káposztát lereszeljük, 10 percre besózzuk, levét kinyomkodjuk. A cukrot barnára pirítjuk, hozzáadjuk az olajat, káposztát, frissen őrölt borsot. Erős tűzön állandóan kevergetve pároljuk, kissé megpirítjuk.

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Menyhárt Attila
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: A Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar (Orfű)
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Karácsonyi meglepetés desszert Frideczky András séftől.
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű