Receptek

Karalábé zöldalma levében érlelve, salátalevelekkel

Karalábé zöldalma levében érlelve, salátalevelekkel

Jahni László receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 2 db karalábé
  • 4 db zöldalma
  • 1 db lime
  • olívaolaj
  • bébisaláta-levelek

ELKÉSZÍTÉSE:
A zöldalmából zöldségcentrifugával dzsúszt készítünk, belefacsarjuk a zöldcitrom levét és a tisztított cikkekre darabolt karalábéval vákuumozzuk legalább egy napot. Salátalevelekkel és pár csepp olívaolajjal tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább