Receptek

Kecskegidagerinc, cukkini, hajdina, csalán

Kecskegidagerinc, cukkini, hajdina, csalán

Farkas Richárd receptje

Kecskegidagerinc

Elkészítése:
A kecskegidagerincet kakukkfűvel, rozmaringgal, csomborral, zsályával és fekete fokhagymával fűszerezzük, 54 °C-on 8-12 percig szuvidoljuk, majd forró serpenyőben körbepirítjuk (kecskecsontokból és leeső részekből készült jus-ben).

Tuille

Hozzávalók:

  • 200 g víz
  • 50 g olaj
  • 40 g liszt
  • 10 g hajdinaliszt

Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, és forró serpenyőben kisütjük.

Cukkini, hajdina

Elkészítése:
A bébicukkinit grillezzük, csalánolajból készült majonézzel befedjük. A hajdinát fehérborral és lime-os cukkinikrémmel készre főzzük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.