Nábelek Zsófia receptje
2020. február 26.- 1 fej karfiol
- 8 dl zöldségalaplé (vagy víz)
- 1+1 ek olívaolaj
- 1 db kisebb csili (ízlés szerint)
- 4 dl kókusztej
- só, bors
- 1/2 db citrom leve

A recept eredetije csíkos káposzta néven ismert, amelyet csíkhallal készítettek, tejfölösen.
Szerző: Bausz Gyula (Vadászkürt étterem)
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz