Nábelek Zsófia receptje
2020. február 26.- 1 fej karfiol
- 8 dl zöldségalaplé (vagy víz)
- 1+1 ek olívaolaj
- 1 db kisebb csili (ízlés szerint)
- 4 dl kókusztej
- só, bors
- 1/2 db citrom leve

Az Anyukám Mondta étlapjának hosszú ideje meghatározó eleme a pájsli. Így készül bárányból Encsen.
Szerző: Mida Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Bő lében legyen, hogy kanállal lehessen fogyasztani, mert ez a pájsli első titka!
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű