Borbás Marcsi és Jahni László receptje
2020. március 18.- 10 dkg füstölt zsírszalonna
- 20 dkg lebbencstészta
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 l szárnyasalaplé
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/31/Borbas-IMG-2812-770x_.jpg?token=d53e6eb3c0608a41306248552b8ed875)
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Az Alabárdos étterem
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Csonka Gergő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Endrédi Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű