Barna Ádám receptje
2018. július 13.- 120 g lazacpisztráng
- 50 g durva tengeri só
- 50 g porcukor
- 1/2 g sancho bors
- 2 dl paradicsomvíz
- 100 g fürtös uborka
- 50 g eper
- 4 cl olívaolaj
- mexikói tárkony
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A lazacpisztrángot a sóval, cukorral15 percet marináljuk, majd leöblítjük,a sancho borssal fűszerezzük, leszárítjuk és daraboljuk. Az epret és az uborkát 2 mm-es kockákra vágjuk, a tányérra halmozzuk, ráfektetjük a szeletelt halat, körbeöntjük a paradicsomvízzel és az olívaolajjal, majd a mexikói tárkonnyal tálaljuk.

eper , fürtös uborka , paradicsomvíz , sancho bors , lazacpisztráng , tengeri só