Receptek

Libatepertős pástétom

Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje

2021. március 19.
  • 20 dkg libatepertő
  • 2 db kemény tojás
  • 1 ek dijoni mustár
  • 1 kis fej hagyma felaprítva
  • só, bors
  • késhegynyi kakukkfű
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A tepertőt aprítógépbe tesszük, és morzsásra aprítjuk. Kinyitjuk a gépet, és hozzáadjuk a feldarabolt kemény tojásokat, a dijoni mustárt és a felaprított hagymát. Sózzuk, borsozzuk.
Újra bekapcsoljuk az aprítógépet, az összes alapanyaggal. 

A kész pástétom a hűtőben néhány napig eláll.


Pirítóssal vagy friss kenyérrel, savanyúságokkal, pácolt lila hagymával kínáljuk.


tojás , dijoni mustár , libatepertő , vöröshagyma , kakukkfű

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra