receptje
2016. október 5.A káposztát lereszeljük, 10 percre besózzuk, levét kinyomkodjuk. A cukrot barnára pirítjuk, hozzáadjuk az olajat, káposztát, frissen őrölt borsot. Erős tűzön állandóan kevergetve pároljuk, kissé megpirítjuk.
A thai konyha egyik remeke, a kókusztejes csirkeleves.
Szerző: Parázs Thai Étterem
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Egy jó szendvics bármikor jöhet!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű