Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
A püspökkenyér igazi karácsonyi csemege, és igazán nem bonyolult elkészíteni.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Baricska Csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Igazi könnyű ínyencfalat.
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A hét Michelin-csillagos katalán séf ínyencsége.
Szerző: Carme Ruscalleda
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi péter
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű