Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvízi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Sushi mellé is remek választás.
Szerző: Gálicz István
Fogás: köretek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Aki nem szereti a halat, annak készítsünk pulykaroládot szentestére!
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz