Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A nyár slágere Mede Ádám tálalásában. Bomba!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Quiche állati eredetű alapanyagok nélkül.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Tóparti finomság a javábólÍ!
Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz