Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Klasszikus édesség, ami soha nem megy ki a divatból. Miért? Hát mert tökéletes!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Légli Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű