A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Málnaecetes kevert saláta grillezett kecskesajttal

Tivadar György receptje

2017. július 31.
  • 30 dkg salátamix
  • 1 db uborka
  • 2 db kápia paprika
  • 5 dkg dió
  • 40 dkg kérges kecskesajt
  • 3 ek málnaecet
  • 6 ek olívaolaj
  • 3 ek méz
  • 20 dkg koktélparadicsom
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A salátát megmossuk, ha van centrifuga, akkor azzal szárítjuk. A zöldségeket tetszőlegesen feldaraboljuk. Egy keverőtálban ecetből, olajból és mézből dresszinget készítünk habverő segítségével. Forró serpenyőben a szeletelt kecskesajt mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután a tányérra halmozzuk a salátát, az összevágott zöldségeket, meglocsoljuk a dresszinggel, és a tetejére helyezzük a grillezett kecskesajtot.


kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra