Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A salátát megmossuk, ha van centrifuga, akkor azzal szárítjuk. A zöldségeket tetszőlegesen feldaraboljuk. Egy keverőtálban ecetből, olajból és mézből dresszinget készítünk habverő segítségével. Forró serpenyőben a szeletelt kecskesajt mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután a tányérra halmozzuk a salátát, az összevágott zöldségeket, meglocsoljuk a dresszinggel, és a tetejére helyezzük a grillezett kecskesajtot.

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka