Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Frissen sütött magos barna bagettel kínáljuk.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palotai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Aki kóstolt már batátát, tudja: a gumók állaga a krumplit, ízük inkább a sütőtököt vagy a sárgarépát idézi.
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mihályi László
Fogás: torták
Nehézség: Időigényes
Könnyű és egészséges Majoros Zsolt zöldalma-levese.
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz