Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: köretek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Őszi klasszikus a tányéron.
Szerző: a Bobajka étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A többszörös Michelin-csillagos séf receptje.
Szerző: Heston Blumenthal
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű