Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2018. július 10.

Hozzávalók

  • 1 db mangó
  • 250 ml natúr joghurt
  • 1,5 dl tejcsipetnyi kardamom

Elkészítés

ADAG: 2 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A mangót meghámozzuk, felkockázzuk, és összeturmixoljuk a joghurttal és a tejjel.


Ha szükséges, édesítjük, kevés kardamommal pikánsabbá tehetjük.



kardamon , mangó , joghurt , tej

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Mákos tészta házilag gyúrt tésztából

Mákos tészta házilag gyúrt tésztából


Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Szilvásváradi pisztrángfilé, citrusos karalábé

Szilvásváradi pisztrángfilé, citrusos karalábé


A legjobb, ami egy szilvásváradi pisztránggal történhet.
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Túrógombóc, pisztácia, málna

Túrógombóc, pisztácia, málna


Szerző: Kozma Péter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Egészben sütött kacsamáj gesztenyés mogyorókrémmel

Egészben sütött kacsamáj gesztenyés mogyorókrémmel


A tokaji édes borok harmonizálnak a kacsamájból készült ételekkel.Válasszon hozzá sárgamuskotályt!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Túrókrém málnával és szederrel

Túrókrém málnával és szederrel


Szerző: Tivadar György
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin