Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Mangólassi – indiai joghurtos mangóital

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2018. július 10.

Hozzávalók

  • 1 db mangó
  • 250 ml natúr joghurt
  • 1,5 dl tejcsipetnyi kardamom

Elkészítés

ADAG: 2 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A mangót meghámozzuk, felkockázzuk, és összeturmixoljuk a joghurttal és a tejjel.


Ha szükséges, édesítjük, kevés kardamommal pikánsabbá tehetjük.



kardamon , mangó , joghurt , tej

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Carciofi alla giudia (articsóka római zsidó módra)

Carciofi alla giudia (articsóka római zsidó módra)


Ropogtasson articsókát!
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Galambos tarhonya

Galambos tarhonya


Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Tavaszi kert

Tavaszi kert


Szerző: Pesti István
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz


Újházi-húsleves

Újházi-húsleves


Tudta, hogy az eredeti Újházi-húslevesnek kevés köze van a ma ismert változathoz?
Szerző: Készítetette: Nábelek Zsófia. Névadója Újházi Ede. Magyar Elek: Az ínyesmester c. szakácskönyv
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Ananász-édeskömény saláta

Ananász-édeskömény saláta


Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin