Tivadar György receptje
2018. április 16.- 1 db fekete retek
- 1 db sörretek
- 1 ktg hónapos retek
- 10 dkg bulgur
- 1 db kápia paprika
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg petrezselyem
- 1 ek almaecet
- 50 dkg medvehagyma
- 2 db babérlevél
- só, bors

medvehagyma , bulgur , retek
medvehagyma , bulgur , retek
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Hideg krémes puliszka feketecseresznye-lekváros szőlővel
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Karácsonyi meglepetés desszert Frideczky András séftől.
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb