Tivadar György receptje
2018. április 16.- 1 db fekete retek
- 1 db sörretek
- 1 ktg hónapos retek
- 10 dkg bulgur
- 1 db kápia paprika
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg petrezselyem
- 1 ek almaecet
- 50 dkg medvehagyma
- 2 db babérlevél
- só, bors

medvehagyma , bulgur , retek
medvehagyma , bulgur , retek
Szerző: Készítette: Wolf András, a Boscolo Budapest szálló Salon éttermének a séfje - Petri György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Molnár Márk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű