Tivadar György receptje
2018. április 16.- 1 db fekete retek
- 1 db sörretek
- 1 ktg hónapos retek
- 10 dkg bulgur
- 1 db kápia paprika
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg petrezselyem
- 1 ek almaecet
- 50 dkg medvehagyma
- 2 db babérlevél
- só, bors

medvehagyma , bulgur , retek
medvehagyma , bulgur , retek
Ha francia stílusú, európai szintű fogásokra vágyik, akkor ezt próbálja ki!
Szerző: Nagy Attila (Graf étterem, Nagyvárad)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Barka Áron
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!