Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 30 dkg vörös tonhal
- 2 db tojás
- 10 dkg zöldbab
- 12 db apró szemű burgonya
- 5 dkg olívabogyó
- 12 szem koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A fátyolháj leginkább disznótorkor kerül elő. Hozzuk vissza a hétköznapi főzésbe!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Polgár Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű