Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 30 dkg vörös tonhal
- 2 db tojás
- 10 dkg zöldbab
- 12 db apró szemű burgonya
- 5 dkg olívabogyó
- 12 szem koktélparadicsom

olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A húsvéti kedvenc, ahogy Mizsei János, a Mák Bisztró séfje készíti.
Szerző: Mizsei János, a Mák Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Remek köret lehet nemcsak húsokhoz, hanem halakhoz vagy sült/párolt zöldségekhez is.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz