Bereznay Tamás receptje
2020. július 24.- 30 dkg vörös tonhal
- 2 db tojás
- 10 dkg zöldbab
- 12 db apró szemű burgonya
- 5 dkg olívabogyó
- 12 szem koktélparadicsom

olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
olívabogyó , zöldbab , vörös tonhal , tojás , burgonya , koktélparadicsom
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű