A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Obazda (camembert-körözött)

Bereznay Tamás receptje

2018. május 7.
  • 25 dkg érett camembert
  • 5 dkg vaj
  • 1 fej finomra vágott vöröshagyma
  • őrölt kömény
  • fűszerpaprika
  • só, frissen őrölt fekete bors
  • 1/2 dl világos sör


ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A camembert belsejét kikaparjuk egy tálba – ha nem zavar bennünket a külseje, kockázzuk fel az egészet és úgy készítsük el a krémet –, hozzáadjuk a vajat, a hagymát és a sört, majd ízlés szerint ízesítjük a fűszerekkel.

Alaposan összekeverjük és pár órára hűtőbe tesszük, ahonnan fogyasztás előtt legalább fél órával kivesszük.

Rozskenyérrel, pereccel és friss zöldségekkel – retek, vörös- és újhagyma, kígyóuborka – kínáljuk.




fekete bors , fűszerpaprika , kömény , világos sör , camembert , vöröshagyma , vaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra