Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Tudta, hogy az eredeti Újházi-húslevesnek kevés köze van a ma ismert változathoz?
Szerző: Készítetette: Nábelek Zsófia. Névadója Újházi Ede. Magyar Elek: Az ínyesmester c. szakácskönyv
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Darált húsos török pizza. Bárányhúsból, mi másból?
Szerző: Stoller Márton
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Katona István, a Hortobágyi Csárda séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz