Receptek

Olívabogyós tojáskrém pitával

Olívabogyós tojáskrém pitával

Barka Áron receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 10 szem fekete olivabogyó finomra vágva
  • 3 db tojás
  • 2 púpos ek majonéz
  • 1 szál finomra vágott petrezselyemzöld
  • 3 db pita
  • 1/4 db zöldcitrom leve
  • pár csepp olivaolaj
  • frissen őrölt fehér bors
  • csipet só

ELKÉSZÍTÉSE:

A tojásokat megfőzzük, majd pürésítjük. Hozzákeverjük a majonézt, a petrezselyemzöldet, az olivabogyót és az olajat, a zöldcitrom levet, sót es borsot. A pitát serpenyőben megpirítjuk, azzal tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább