Litauszki Zsolt receptje
2020. február 12.- 600 g onglet (herzcapfni)
- 100 g parmezán sajt reszelve
- 200 g tejszín
- 300 g gomba
- 4 db tojás
- 100 g finomliszt
- 100 g semolina liszt
- 100 g tojássárgája
- 2 cl olívaolaj
- só, bors ízlés szerint
- 1 dl barnamártás
- 100 g parmezán chipsnek
Tészta
Hozzávalók:
- 100 g finomliszt
- 100 g semolina (durum) liszt
- 100 g tojássárgája (5 db)
- 2 cl olívaolaj
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/2016031032574-770x_.jpg?token=22ca7b4d47c6cf6c719243f07012f3f7)
parmezán , gomba , tejszín , tojás , onglet (herzcapfni) , semolina liszt , barnamártás , marharekeszizom