Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Tavaszi zsenge sárgarépával még finomabb!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!