Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Klasszikus osztrák Linzertorte-recept.
Szerző: Massimo Fenati
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Patai Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű