Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Jászai Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

A chiapuding hálás édesség, jól lehet variálni.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes