Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Volenter István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű