Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: A kecskeméti Bagatell Étterem (Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Patai Lajos
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű