Regdon Zsolt receptje
2020. július 26.- 60 dkg ördöghal
- 2 db fejes saláta
- 25 dkg cukorborsó
- 28 szem cseresznye
- 20 dkg vaj + 1-1 dkg a cukorborsóhoz és a cseresznyéhez
- 5 dkg cukor
- 1 dl tejszín
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Az ördöghalat tisztítás után forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük.
A cukorborsót pici vajas vízben megpároljuk. A cseresznyét serpenyőben cukros vajon megfuttatjuk. A vajmártáshoz a tejszínt felforraljuk, majd lehúzva a tűzről belekeverjük a darabolt vajat.
Tálaláskor a negyedelt salátákból kettőt a tál aljára teszünk, rárakjuk a halat, díszítjük cukorborsóval és cseresznyével, végül az egészet meglocsoljuk vajmártással.

ördöghal , cukorborsó , fejes saláta , cseresznye , vaj , tejszín