Réti Sebestyén receptje
2021. június 29.- 4 ek szőlőmagolaj
- 1 kg fehér káposzta
- 15 dkg hagyma
- 1 dkg köménymag
- 25 dkg konzerv hámozott paradicsom
- 4 cl ecet
- 5 dkg só
- 6 dkg cukor
- 50 dkg sertéskaraj
- 2 dkg zsálya
- 6 gerezd fokhagyma
- 10 dkg hagyma
- 1 dl olaj
- 8 dkg liszt
- 5 dkg vaj
- 10 dkg angol zeller
A tányér közepére merjük a káposztafőzeléket, óvatosan köré öntjük a paradicsomvelutét, fűszeres sertéskarajjal tálaljuk. Néhány szem pirított koktélparadicsommal díszítjük.
![](https://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2021/06/29/Paradicsomos-kaposzta_1-770x_.jpg?token=a6aa3f3fe65e4976c5ec47c25d3291ec)
sertés , káposzta , paradicsom , főzelék , sertéskaraj , szőlőmagolaj , vöröshagyma , körménymag , zsálya , fokhagyma , angol zeller