Herczeg Gabriella receptje
2020. április 16.- 6 fej nagyobb, tölteni való csiperke
- 25 dkg juhtúró
- 5 dkg húsos szalonna
- 3 ek kenyérmorzsa
- 1 csokor petrezselyem
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/27/Petrezselymes-juhturoval-toltott-gombafejek-770x_.jpg?token=f9cdaf0dea5f855496ef05f522692855)
Farkas Richárd otthonos ízekre törekszik.
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A dunabogdányi Forgó Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz