Receptek

Presskopf-birsalma saláta

Presskopf-birsalma saláta

Fehér Gábor receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db sertésfej kettévágva
  • 4 db birsalma
  • 2 ek porcukor
  • só, bors
  • friss, zöld levelek, pl. madársóska, sarkantyúka, cickafark, korall, vadsóska, japán petrezselyem, kukoricacsíra

ELKÉSZÍTÉSE:
A fejet megfőzzük, leszedjük a csontról, összekeverjük a sóval, és kidermesztjük a hűtőben. A birsalmát megfőzzük, hozzáadjuk a porcukrot, és pürésítjük. Ízlés szerint megszórjuk sóval-borssal, friss, zöld levelekkel tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.