Receptek

Presskopf-birsalma saláta

Fehér Gábor receptje

2020. július 21.
  • 1 db sertésfej kettévágva
  • 4 db birsalma
  • 2 ek porcukor
  • só, bors
  • friss, zöld levelek, pl. madársóska, sarkantyúka, cickafark, korall, vadsóska, japán petrezselyem, kukoricacsíra

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A fejet megfőzzük, leszedjük a csontról, összekeverjük a sóval, és kidermesztjük a hűtőben. A birsalmát megfőzzük, hozzáadjuk a porcukrot, és pürésítjük. Ízlés szerint megszórjuk sóval-borssal, friss, zöld levelekkel tálaljuk.


birsalma , sertésfej , porcukor , zöld levelek

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra