Zsámberger Szilvia receptje
2018. június 12.- 1 kg eper
- 15 dkg cukor
- 20 dkg fehér csokoládé
- vanília
- 1 kk citromsav
- 1/2 dl fehér rum (elhagyható)
José Avillez, a portugál gasztroforradalom atyjának receptje.
Szerző: José Avillez
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Még könnyebb
Finoman roppanó, krémesen lágy. A cukrászkészítmények arisztokratája.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb