Zsámberger Szilvia receptje
2018. június 12.- 1 kg eper
- 15 dkg cukor
- 20 dkg fehér csokoládé
- vanília
- 1 kk citromsav
- 1/2 dl fehér rum (elhagyható)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/27/-SEB8886-770x_.jpg?token=4b6293a87b5fda25c7119bbbf2266b3e)
Szerző: Juan Carlos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Frissen sütött magos barna bagettel kínáljuk.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű