Zsámberger Szilvia receptje
2018. június 12.- 1 kg eper
- 15 dkg cukor
- 20 dkg fehér csokoládé
- vanília
- 1 kk citromsav
- 1/2 dl fehér rum (elhagyható)

Az Anyukám Mondta étlapjának hosszú ideje meghatározó eleme a pájsli. Így készül bárányból Encsen.
Szerző: Mida Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Farkas Richárd
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes

Szerző: Molnár Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz

Jahni László, a Kistücsök séfje megmutatja, hogyan készül a tökéletes rakott cukkini.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű