Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)

Szerző: Varju Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Simala Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű