Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)

Szerző: Bindics Imre és Czucz Péter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Széll Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Frissen sütött magos barna bagettel kínáljuk.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű