Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/07/Rakott-padlizsan-770x_.jpg?token=b10e6aa639292ccadd44d9edfb5618e5)
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Tiszacsegei Halászcsárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nyíri Szása
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű