Receptek

Rántott borjúláb

Rántott borjúláb

Bereznay Tamás receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 2 db borjúláb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 db babérlevél
  • egész fekete bors
  • liszt, tojás
  • panko morzsa
  • olaj a sütéshez

SALÁTA

HOZZÁVALÓK:

  • 20 dkg vegyes koktélparadicsom
  • 3 szál újhagyma
  • citromlé
  • olívaolaj
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉSE:
A borjúlábat sóval és a fűszerekkel ízesített vízben puhára főzzük. Miután kissé kihűlt, a bőrt az inakkal együtt lefejtjük a csontról. Próbáljuk minél nagyobb darabokban hagyni, de mivel a bőr könnyen szakad, lesznek kisebb darabok is. Ezeket ugyanúgy bepanírozhatjuk és kisüthetjük. Ha megvagyunk, lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük. A paradicsomokat tetszőlegesen feldaraboljuk, az újhagyma fehér részét felkarikázzuk. Összekeverjük sóval, citromlével, borssal és olívaolajjal.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.