Nábelek Zsófia receptje
2019. május 22.- 100 g zabpehely
- 50 g kókuszcukor (vagy barna cukor)
- 100 g vaj
- 75 g liszt
- 3 szál rebarbara
- 200 g eper
- 1 db citrom héja
- 2 ek cukor

citrom , eper , zabpehely , rebarbara , kókuszcukor , vaj , liszt
citrom , eper , zabpehely , rebarbara , kókuszcukor , vaj , liszt
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Juhos József
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz