A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Rebarbarás sorbet bazsalikomos eperrel

Feke Zoltán receptje

2020. július 31.
  • 30 dkg citromfagyi
  • 2 cl vodka
  • 4 dl pezsgő
  • 20 dkg rebarbara
  • 5 dkg cukor
  • 30 dkg friss eper
  • 1/2 köteg bazsalikom

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az epret apró kockákra vágjuk. A bazsalikomot szintén apróra vágjuk. A rebarbarából és a cukorból szirupot főzünk, ezután a felsorolt

alapanyagokat egy turmixgépbe rakjuk, és összeturmixoljuk.

TÁLALÁS:

Hűtött, jeges poharakba tesszük, alulra a bazsalikommal összekevert epret, majd ráöntjük a sorbet-t.


eper , rebarbara , citromfagyi , vodka , pezsgő , bazsalikom

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra