Receptek

Rebarbarás sorbet bazsalikomos eperrel

Feke Zoltán receptje:

Rebarbarás sorbet bazsalikomos eperrel

Feke Zoltán receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:
  • 30 dkg citromfagyi
  • 2 cl vodka
  • 4 dl pezsgő
  • 20 dkg rebarbara
  • 5 dkg cukor
  • 30 dkg friss eper
  • 1/2 köteg bazsalikom
 
ELKÉSZÍTÉSE:

Az epret apró kockákra vágjuk. A bazsalikomot szintén apróra vágjuk. A rebarbarából és a cukorból szirupot főzünk, ezután a felsorolt alapanyagokat egy turmixgépbe rakjuk, és összeturmixoljuk.

 
TÁLALÁS:

Hűtött, jeges poharakba tesszük, alulra a bazsalikommal összekevert epret, majd ráöntjük a sorbet-t.  

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.