Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Miszori József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Volenter István
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Wolf András, a Boscolo Budapest szálló Salon éttermének a séfje - Petri György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz