Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fülöp Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kosztricz László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Thai-bengáli pacal Ausztriából, ami nem is próbál autentikus lenni.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz