Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Horváth Csongor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila és Szűcs Róbert
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Adolf Patrik
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
A legszebben tálaló magyar szakács a látványnál csak egy dolgot tart fontosabbnak: az étel ízét.
Szerző: Pesti István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz