Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

A receptet a Balatonról hozzuk.
Szerző: Ács Ferenc
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű