Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Várvízi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Savanykás mámor
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű