Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem és Panzió)
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bajzáth Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű