Nábelek Zsófia receptje
2020. március 3.- 20 dkg bébispenót
- 1 marék aszalt gyümölcs
- 2 ek olívaolaj
- 1/2 db citrom leve
- 2 db tojás
- só, bors

aszalt gyümölcs , citrom , bébispenót , olívaolaj , tojás
aszalt gyümölcs , citrom , bébispenót , olívaolaj , tojás
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
A kaviár ásványos karakteréhez jól illik a pezsgő.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A képen látható kalács Csák László, a Brót pékség mesterének munkája.
Szerző: Péter Balázs
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz