Receptek

Sült banános nyári turmix

Sült banános nyári turmix

Nábelek Zsófia receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db banán
  • 6-8 szem eper
  • néhány szem málna
  • 1 pohár kefir

ELKÉSZÍTÉSE:
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A banánt villával megszurkáljuk és 12 percre a sütőbe tesszük. A héja fekete lesz, a gyümölcshús pedig enyhén karamellizálódik. Hagyjuk kihűlni, majd szedjük le a héját. Turmixoljuk össze az eperrel, málnával és a kefirrel. Reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának is nagyon jó energialöket.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.