Ruprecht László receptje
2020. július 22.- 2 kg zsír
- 80 dkg sertésoldalas
- 2 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 3 szál rozmaring
- 2 szál kakukkfű
- 15 g só


fokhagyma , kakukkfű , rozmaring , zsír , sertésoldalas , vöröshagyma
fokhagyma , kakukkfű , rozmaring , zsír , sertésoldalas , vöröshagyma
A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: előételek
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Ruprecht László
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű