Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag

fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
A receptet a bakonybéli Szent Mauriciusz bencés kolostorból kaptuk.
Szerző: János testvér és Bori néni
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
A húsvétról maradt tojás felhasználása.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű