Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
Szerző: Mizsei János
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Sobják Mátyás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Berke Márta, Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű