Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag

fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
A St. Hubertus Vérnarancs long drinkként, tonikkal fogyasztva télen-nyáron kellemes koktél.
Szerző: St. Hubertus
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: saláták
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kanász László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz