Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só

Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Derecskei hagyományőrzők
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű