Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag

fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kovács Zsigmond
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
A sertésszűzzel mindig lehet villantani, pláne ha gesztenyés. Kun Péter séf mutatja, hogyan.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz