Kalla Kálmán receptje
2018. június 18.- 2 db füstölt pisztráng (kb. 300 g/db)
BORÓKAMÁRTÁS
HOZZÁVALÓK:
- 1 ek méz
- 2 ek dijoni mustár
- 10 szem borókabogyó finomra törve
- 4 ek olívaolaj
SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- tetszőlegesen vörös és fehér káposzta vékonyra metélve, leveles saláták,
- paradicsom, paprika, kovászolt uborka, spárga, karfiol
- citromlé
- só, olívaolaj
- vaj, pirított kenyér
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/28/pisztrang-fustolt25763-770x_.jpg?token=8d6e0a64cfa7e9ca5d278ce31416f003)
borókabogyó , méz , dijoni mustár , füstölt pisztráng , olívaolaj , vaj , pirított kenyér , leveles saláták