Gyurik Gábor receptje
2020. június 9.- 30 dkg füstölt libamell
- 30 dkg tápiókagyöngy
- 50 dkg koktélparadicsom
- 10 db tojássárgája
- 0,2 dl szőlőmagolaj
- 2 csokor tárkony
- só, kristálycukor

A szárított-érlelt, vékonyra szeletelt sonkákat bármikor szívesen látjuk a tányéron.
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Szűcs Árpád
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Jahni Laci, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfje abból főz, amit a konyhakertjében talál.
Szerző: Jahni László
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A klasszikusokból sosem elég!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű