Gyurik Gábor receptje
2020. június 9.- 30 dkg füstölt libamell
- 30 dkg tápiókagyöngy
- 50 dkg koktélparadicsom
- 10 db tojássárgája
- 0,2 dl szőlőmagolaj
- 2 csokor tárkony
- só, kristálycukor
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/06/BB6-1267-770x_.jpg?token=b9f42d594e2ad4dd69540a71bb23f633)
Szerző: Tivadar György
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Finom péksütemény nem csak hétvégére!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varju Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz