Pesti István receptje
2020. december 4.- 50 dkg marhabélszín
- 30 dkg uborkaspagetti
- 2 tk szezámolaj
- 1/2 csomag koriander
- 2 ek olívaolaj
- 1 ek lime-lé
- 10 g só
- 2 dl joghurt
- 5 ek wasabis vadrizs
- dekoráció: koriandervirág
ELKÉSZÍTÉSE:
A marhahúst apró kockákra vágjuk. Sóval, lime levével, olívaolajjal és korianderrel ízesítjük. Összekeverjük. Az uborkaspagettit szintén összekeverjük a szezámolajjal és a sóval.
TÁLALÁS:
A bekevert tatárt a tányér közepére helyezzük. A lecsöpögtetett joghurtot habzsák segítségével köré nyomjuk. A szezámolajos uborkaspagettit a hús tetejére tesszük. A wasabis vadrizst mellé helyezzük. Koriandervirággal díszítjük.
marhabélszín , uborkaspagetti , szezámolaj , koriander , olívaolaj , lime-lé , joghurt , wasabis vadrizs , koriandervirág