Receptek

Tatár, uborka, szezámolaj, wasabi

Pesti István receptje

2020. december 4.
  • 50 dkg marhabélszín
  • 30 dkg uborkaspagetti
  • 2 tk szezámolaj
  • 1/2 csomag koriander
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 ek lime-lé
  • 10 g só
  • 2 dl joghurt
  • 5 ek wasabis vadrizs
  • dekoráció: koriandervirág
ADAG: 10 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz

ELKÉSZÍTÉSE:
A marhahúst apró kockákra vágjuk. Sóval, lime levével, olívaolajjal és korianderrel ízesítjük. Összekeverjük. Az uborkaspagettit szintén összekeverjük a szezámolajjal és a sóval.

TÁLALÁS:
A bekevert tatárt a tányér közepére helyezzük. A lecsöpögtetett joghurtot habzsák segítségével köré nyomjuk. A szezámolajos uborkaspagettit a hús tetejére tesszük. A wasabis vadrizst mellé helyezzük. Koriandervirággal díszítjük.



marhabélszín , uborkaspagetti , szezámolaj , koriander , olívaolaj , lime-lé , joghurt , wasabis vadrizs , koriandervirág

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra