A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)


gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
A Pajta étterem különleges finomságához tavasszal kell begyűjteni az alapanyagot.
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
A daragombóchoz jól illik az édes tejföl és a vörösbogyómártás.
Szerző: Készítette Bittera Dóra, Helmut Österreicher
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű