A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/25/94452141-1352550784945608-5836825315057336320-n-700x523-770x_.jpg?token=dcda1b4764245d5f92898ac9539ac4c7)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/25/99377919-697373951061339-2034418505083781120-o-770x_.jpg?token=07982b904f8cd1913d0ffcc1387d5f10)
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A Balaton-felvidék hangulatát talán legjobban tükröző étterem, családias hangulat árnyas fák alatt.
Szerző: Kővirág Étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű