Receptek

Túrós csusza pirított füstölt szalonnával

Túrós csusza pirított füstölt szalonnával

Tivadar György receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 50 dkg csuszatészta
  • 25 dkg túró
  • 15 dkg tejföl (20%-os)
  • 20 dkg füstölt zsírszalonna

ELKÉSZÍTÉSE:

A tésztát forrásban lévő sós vízben készre főzzük. A szalonnát kis kockára vágjuk, és alacsony hőmérsékleten kipirítjuk. A szalonna zsírját keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a túrót és a tejfölt, enyhén sózzuk, borsozzuk. Az elkészült tésztát leszűrjük, a tejfölös túróval átkeverjük, a tetejére halmozzuk a kipirított szalonnakockát.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.