Tivadar György receptje
2019. október 27.- 50 dkg csuszatészta
- 25 dkg túró
- 15 dkg tejföl (20%-os)
- 20 dkg füstölt zsírszalonna
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/06/2017031609447-770x_.jpg?token=665659c99bfe9d2680ccbb0a8fde61bf)
tejföl , szalonna , túró , csuszatészta
tejföl , szalonna , túró , csuszatészta
Adunk egy fülest: nyúlpástétom! Annál is inkább, mert január 22-én indul a Nyúl éve.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkímista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Most van szezonja!
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Mineden sütőben sült égetett tésztára igaz, hogy frissen a legjobb!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz