Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó

A spanyol eredetű "krumplitorta", a tortilla, az emberiség egyik nagy vívmánya.
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Bereznay Tamás receptje.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra-Salamon Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Ferran Adriá
Fogás: tészták
Nehézség: Nehéz

Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű