Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ruprecht László
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Magyar nyersanyagokból lehet finomat és meglepőt készíteni!
Szerző: Cetner Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű