Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Elég nehéz, laktató étel. Alapvetően káposzta és kelt tészta, de sül benne kolbász, szalonna, sokszor oldalas.
Szerző: Knáb János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Egy népszerű és látványos szilveszteri étel!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Thomas Keller
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ferge Attila
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!