Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/MK-alapok-06-047-ok-770x_.jpg?token=45be49a8249a8fec09d81582d10beaef)
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt (Alice Hotel)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Ha nyár, akkor dinnye: a finom, édes gyümölcsből így lesz frissítő jeges, kásás üdítő!
Szerző: Fotó: Péter Ildikó - Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű