Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
A daragombóchoz jól illik az édes tejföl és a vörösbogyómártás.
Szerző: Készítette Bittera Dóra, Helmut Österreicher
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Illés Roland
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Csak úgy összedobtam...
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz