Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó

Szerző: Bajzáth Attila
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kanász László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Solymosi Attila
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!