Tivadar György receptje
2018. február 15.- 1 dl étolaj
- 50 dkg csirkemell, ebből 20 dkg darálva
- 1 kg tarlórépa
- 1 cs friss petrezselyem
- 10 levél friss bazsalikom
- 2 dl tejszín
- só, bors
- 1 nagyobb fej fokhagyma
A csirkemell másik feléből nyitott szeleteket vágunk, kiütögetjük, majd a szeletek közepére tesszük a darált húst. Alufóliára helyezzük és szorosan feltekerjük. Sütőbe tesszük, a tepsibe kb. fél liter vizet öntünk mellé, és így sütjük 160 °C-on, fél órán át.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/03/2017101603506-770x_.jpg?token=5fa26acb9ff470f94c82be312db19c13)
csirkemell , tarlórépa , olaj , petrezselyem , bazsalikom , tejszín , fokhagyma