Tivadar György receptje
2017. augusztus 4.- 1 kg málna
- 15 dkg cukor
- 2 db csillagánizs
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
- 10 db szeder
- 10 db cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Feke Zoltán
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófi
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz