Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
A vietnámi-francia fúziós étterem, az Opium konyhájából.
Szerző: Az Opium étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zakar Kata
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű