Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Barna Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Cetner Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz