Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Macsinka János
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű