Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Lutz Lajos
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Tudta, hogy egy szabadkai cukrászmester kreálta Blaha Lujza esküvőjére a később híressé vált tortát?
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz