Korponai Péter receptje
2015. december 3.(kb. 40 db)
- 300 g marcipánmassza
- 100 g liszt
- 2 db tojásfehérje
(kb. 40 db)
A chilis bab sok magyar kerti bográcsolás slágere: ahány udvar, annyiféle recept. Mutatunk egy tutit.
Szerző: Micsinai Zsolt Istvánnak, a Calavera mexikói étterem séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Téli lélekmelegítő a levesek szerelmeseinek.
Szerző: Gálicz István
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Íme egy nyárbúcsúztató-őszköszöntő recept!
Szerző: Jahni László
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz