Bereznay Tamás receptje
2018. április 4.- 60 dkg friss szardínia
- 1 nagy fej lila hagyma
- 1,5 dl olívaolaj
- só
- 1 db citrom
olívaolaj , lila hagyma , szardínia , citrom
olívaolaj , lila hagyma , szardínia , citrom

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Bereznay Tamás receptje.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tivadar György
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű