Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Könnyű szilveszteri koktél Nagy Zoltántól, a Boutiq’Bár tulajdonosától.
Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tóth Ágnes
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz