Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Aki kóstolt már batátát, tudja: a gumók állaga a krumplit, ízük inkább a sütőtököt vagy a sárgarépát idézi.
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz