Várvízi Péter receptje
2018. július 20.HOZZÁVALÓK:
- 500 g bébitintahal
- 500 g garnélarák (8-12 db)
- 600 g tengeri süllő
- 8 g só
- 80 ml olívaolaj
- 1 db citrom
HOZZÁVALÓK:
- 250 ml passiópüré
- 100 ml víz
- 40 g kristálycukor
- 3 g zselatin
- 15 ml víz
- 3 g só
- 120 ml szőlőmagolaj
- 40 ml olívaolaj
SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 600 g tépett salátamix
- 200 g cukkini
- 200 g málna
- 1 cs kapor
- 1 cs petrezselyem
- 8 g só
HOZZÁVALÓK:
- 25 ml almabalzsamecet
- 20 g almás balzsamecetes mustár
- 2 ml só
- 60 ml szőlőmagolaj
- 20 g olívaolaj
A saláta elkészítése: A salátánál a legfontosabb, hogy mindig friss és válogatott levelekkel dolgozzunk. Azt követően ügyeljünk az egyenletes ízesítésre, amely mindig egy kevés sózással indul, majd keverjük össze a vinaigrette-tel.
passiópüré , saláta , cukkini , garnélarák , tengeri süllő , citrom , bébitintahal , kapor , málna