Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: előételek
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Murányi Mercédesz és Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb