Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Tudja már milyen levessel készül az ünnepekre?
Szerző: Buday Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csiszér-Nyári Katalin és Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű