Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Graziano Cattaneo
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Lyoni kisvendéglőkből hódította meg a világot. Gruyère sajt vagy parmezán kell hozzá.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz