Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Somogyi Károly
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Illés Roland
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz