Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj

Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Készítette: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás, Eckart Witzigmann
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes