Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű