Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A kocsonya alapanyag nem csak sertés lehet.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz